Du bruger sandsynligvis WordPress, fordi du er blevet anbefalet at bruge det af nogen i dit netværk. Du blev måske fristet af ord som gratis, nemt, blog og søgemaskinevenligt.

Men efter et utal af timer – som jo er din mest kostbare ressource – er din hjemmeside stadig usynlig på Google. Du har ingen eller få ideer til, hvordan du skal søgemaskineoptimere dine salgssider og om bloggen skal være en del af din markedsføring. Og den smule trafik der er på din hjemmeside, kommer når du deler et link på Facebook eller LinkedIn til folk der allerede kender dig.

Det får du ikke solgt din rådgivning, ekspertise og ydelser af. Og det ved du godt.

 

Vi har en god og en dårlig nyhed.
Lad os starte med den dårlige.

 

Den dårlige nyhed er …

… at dit netværk har glemt at fortælle dig, at WordPress som udgangspunkt ikke er søgemaskineoptimeret. Og det arbejde du laver på din hjemmeside, er spild af tid, hvis ikke du får sat WordPress rigtigt op og får optimeret dit indhold.

 

Den gode nyhed er …

… at dit netværk faktisk har ret i, at WordPress er det nemmeste system at søgemaskineoptimere. Det er faktisk det foretrukne system blandt eksperter. Du skal bare lære, hvilke knapper du skal skrue på og hvordan du optimerer dit indhold. Og det kan du godt. Både lære at optimere og skrue på knapperne.
 

På denne heldags workshop lærer vi dig, hvordan Google rangerer hjemmesider og hvordan du udnytter det på din WordPress hjemmeside, så du kan blive fundet af de kunder, som har et erkendt behov for dine ydelser.

 

Underviserne på dette WordPress SEO kursus er

 

Maj Wismann - Sexolog og parterapeutMaj Wismann ejer websitet Websexolog.dk, hvor hun med stor succes sælger sin viden i online produkter, hvilket hun også lever af. Den forretning har hun primært opbygget ved at arbejde med søgemaskineoptimering. Ved siden af kerneforretningen underviser hun også terapeuter i online markedsføring, strategisk blogging og digitale kurser.

 

Lars Skjoldby SEO ekspertLars Skjoldby driver til dagligt et SEO bureau, hvor de hjælper mellemstore virksomheder med at komme til tops i Google ved hjælp af SEO og Google Ads. Derudover underviser Lars også på Erhvervsakademi Sjælland samt IBA i søgemaskineoptimering.

 

Vi viser dig

 • Hvad du skal gøre som det første, inden du opretter en ny side eller et nyt blogindlæg
 • Hvordan du kan øge antallet af klik fra Google, uden nødvendigvis at være helt i top
 • Hvornår en blog er relevant og hvordan du gør den til en del af din markedsføring
 • Hvordan du aldrig løber tør for idéer til nye indlæg og artikler
 • Hvordan du skriver en SEO-tekst, som lige din målgruppe leder efter
 • Hvad forskellen på sider og indlæg er og hvordan du får størst udbytte af dem
 • Den største fejl som WordPress brugere begår, når de bruger kategorier og tags, og hvorfor det kan have katastrofale konsekvenser for dine placeringer på Google, hvis du begår samme fejl
 • Hvilke plugins der gør søgemaskineoptimering til en leg i WordPress
 • Cases som viser, at du ikke behøver at være nørd for at komme til tops i Google med WordPress

 

2 uger efter workshoppen inviterer vi dig til et lukket Q&A webinar. Her kan du og de andre deltagere stille de spørgsmål, der eventuelt er opstået i mellemtiden. Du kan få fulgt op på den nye viden, du har fået. Og så gennemgår vi de lektier du har fået for på workshoppen.

 

Genial SEO tekst-guide

Det vigtigste jeg lærte var om maskineret bag. Hvordan Google tænker, hvordan jeg får bedre klikrate og hvordan jeg finder søgeordene. Maj’s SEO tekst-guide var også genial, og en stor hjælp, når jeg skal skrive tekster.

5 Stjerner 

En fantastisk dag

Det var en fantastisk dag. Godt med så meget hands on, hvor jeg fik gang i Yoast og Google Keyword planner og fik nogle helt konkrete tips til, hvordan man skriver en god SEO-tekst. Nu tror jeg faktisk på, at jeg kan skrive en god tekst.

5 Stjerner 

Workshoppen er for dig:

 • der har en hjemmeside i WordPress
 • der er selvstændig konsulent, rådigiver, terapeut eller coach
 • der lever af at sælge dine timer og ekspertise, hvad enten du gør det lokalt eller i hele landet
 • der godt ved, hvordan man opretter sider/indlæg og indsætter billeder på dem

 

På denne workshop får du:

 • Simple metoder til at finde de søgeord dine potentielle kunder bruger når de søger på Google, så du kan lave det indhold de efterspørger.
 • En konkret model for opbygning af en god SEO tekst, som ikke bare gør din side mere synlig i Google, men som også kan sælge dine ydelser.
 • Indsigt i hvilke elementer på din hjemmeside, Google vægter højst, når de skal rangere din hjemmeside og hvordan du opsætter det i WordPress.
 • Formlen på hvordan du skaffer gode relevante links fra andre hjemmesider, der vil give din hjemmeside en vitaminindsprøjtning i Googles søgeresultat.
 • Opskriften på hvordan du laver en simpel SEO handlingsplan som kan flytte dig fra bagsiden af Google om på forsiden, hvor festen foregår.
 • Bonus: Adgang til en lukket Facebook gruppe hvor du kan sparre med de andre deltagere fra workshoppen (og Maj og Lars vil også være aktive i den).

 


 

Tak for et rigtig godt SEO-kursus i København.

På kurset har jeg fået mange gode konkrete redskaber, som jeg nu kan arbejde videre med i vores webshop.

SEO er jo et omfattende område, og som nybegynder virker det ret uoverskueligt. Men efter kurset har jeg fået mere mod til at kaste mig over det og mere forståelse for, hvordan jeg skal gribe det an.

5 Stjerner

 
 

Supergodt kursus

Fantastisk godt sat op og meget professionelt samspil imellem Maj og Lars.
Jeg er helt kommet meget videre efter jeres kursus og er nu i stand til at lave bedre SEO. Supergodt kursus.
Tusind tak!

5 Stjerner

 
 

 

Er du klar til at lære, hvordan du
søgemaskineoptimerer WordPress og klar til
at give din hjemmeside bedre placeringer,
få flere besøgende og nye kunder?

– så book din plads på workshoppen nu.

 

Hvor og hvornår:

SEO workshop i København:

Tirsdag den 4. oktober kl. 08:30-16:30

Axel Guldsmeden,

Helgolandsgade 11, 1653 København V (klods op af Hovedbanen)
Fælles opfølgende Q&A webinar (online):

Onsdag den 26. oktober kl. 10:00-11:00.

 

Deltagerpris:

Kr. 4.995,- plus moms.

Det svarer til, hvad det koster at hyre en SEO konsulent til en halv dags arbejde og det lærer dig jo ikke, hvad du skal gøre.

Og investeringen tjener sig hjem på de nye kunder, som du vil få som følge af bedre placeringer i Google.

Prisen inkluderer i øvrigt morgenmad, frokost, kaffe, te, kage og et glas vin i baren efter kurset.

Betal eventuelt i 2 rater eller i 3 rater uden det koster dig en eneste krone mere.

Der er et begrænset antal pladser på workshoppen.

Ja tak. Jeg vil på SEO workshoppen ▶︎
 


Antal ledige pladser tilbage:

16151413121110987654321

 
 

Derfor investerede jeg

Jeg trængte til et kort og kontant overblik, som jeg kunne bruge med det samme og det fik og meget mere end. For jeg fik “blod på tanden”.
Det føles dejligt at vide, at jeg selv kan gøre noget. Før har virket som en sort bog, jeg ikke lige fik læst. Nu er jeg igang. Jeg blev motiveret, og fik tid til at arbejde med min egen shop på dagen.

5 Stjerner

  

Hvad nytter det at være ekspert, hvis ingen finder dig?

Lars og Maj har med deres SEO rådgivning fat i noget helt essentielt i forhold til at drive forretning idag, og det er næsten uvurderligt.

Min eget tilfælde viser værdien: Hvad nytter det at være ekspert og dygtig foredragsholder om arbejdsglæde og forandringsledelse, hvis ingen finder dig når de skal bruge et foredrag eller en workshop?

Den strukturerede og solide indsats Maj og Lars underviser i, er hvad der skal til for at komme frem i bussen (og på Google!). Gøres det rigtigt, så giver det fordele konkurrenterne ikke kan tage fra dig.

5 Stjerner 

Jeg ligger nu på side 1 på Google.

Jeg kan varmt anbefale Maj og Lars’ en-dags workshop.

Helt konkret har kurset betydet at jeg ligger på side 1 i Google når man søger på ‘personlige smykker’ – vel at mærke UDEN at have betalt en krone for det.

Jeg gik fra kurset med helt konkrete og håndgribelige værktøjer, som jeg straks kunne implementere. Aller bedst var det at jeg faktisk på kurset fik lavet det første tilrettelser på min hjemmeside.

Det at jeg på dagen fik ‘fingrene i bolledejen’ betød at det efterfølgende har været let og naturligt at arbejde videre med god SEO.

For mig var det en stor befrielse at jeg ikke fik en masse læsestof med hjem som jeg bagefter skulle sætte mig ind i, da jeg gik fra kurset var jeg bare i gang.

SEO er ikke længere noget meget mystisk, som det kun er nørder der kan finde ud af – det er helt igennem logisk og nemt at gå til – det kræver at man gider arbejde med det, men det er ikke ‘rocket science’.

Udover selve kurset var der to opfølgninger, hvor jeg fik gennemgået mine egne blogindlæg for SEO, med kommentarer fra både Lars og Maj – igen er det så konkret og hands-on at jeg med det samme kunne implementere det på min hjemmeside.

Sidst men ikke mindst er det en ren fornøjelse, at både Maj og Lars er helt nede på jorden og brænder for det de laver. De er begge to super gode til at formidle og så er de bare SÅ meget inde i deres stof, fordi de selv arbejder med det HVER eneste dag.

5 Stjerner 

Jeg er så glad for, jeg investerede tiden og pengene

Tusinde tak for en fantastisk workshop, der blev lige som jeg havde håbet. Masser af viden, hands-on, godt humør, let forståelig (selv om emnet virker svært for sådan en som mig), inspirerende undervisere – og også fantastisk sted og lækker forplejning.

Jeg er så glad for at jeg investerede tiden og pengene i denne workshop. Jeg ved nu hvad jeg skal arbejde med fremover, hvor mine svage punkter er og hvad jeg skal gøre ved dem.

Og det at der er et opfølgende webinar, gør jo netop at vi bliver holdt til ilden og kommer videre med den handleplan vi sluttede workshoppen med.

Jeg kan i den grad anbefale denne workshop til andre der vil være klogere på SEO og deres forretning, her er meget guld at hente.

5 Stjerner 

Det behøver ikke være så svært

Lene Okholm

Tak for et super kursus! Jeg fik virkelig meget med hjem – Jeg blev skarpere på at finde de rigtige søgeord. Jeg fik samtidig også øjnene op for hvor vigtigt det er at skrive teksterne til min kunde og ikke til “Google”. Link Building har virkelig været min skræk i alt det her SEO, men I fik mig til at se at det ikke behøver at være så svært.

Det sidst vigtige jeg fik med, var stopuret. Jeg bruger det hele tiden nu og det virker – Jeg er meget mere effektiv!

5 Stjerner 

Jeg blev IKKE skuffet! Tværtimod!

Jeg har været på SEO workshop med Maj Wismann og Lars Skjoldby. Efter et par år med hjemmeside, som ikke rigtig generer trafik havde jeg to valg – bruge penge på en konsulent til at lave det hele om og få søgeordsoptimeret min hjemmeside for mig eller selv at sætte mig ind i SEO.

Jeg har fulgt Maj Wismanns forretning vækste i et par år og har hørt et webinar med hende og Lars Skjoldby og var ikke i tvivl, da workshoppen blev åbnet.

Og jeg blev IKKE skuffet! Tværtimod!

SEO workshoppen gav mig præcis den lavpraktiske viden og de langsigtede strategier, som gør, at jeg nu kan søgeoptimere hele min hjemme side selv, helt enkelt.

Faktisk fik jeg også hjælp til at komme ud af en skriveblokering, som har hindret mig i at få rigtigt gang i min blog. I disse dage sidder jeg faktisk og arbejder på den første ”virkeligt fra bunden SEO gennemarbejdede tekst” nogensinde! Det er helt vildt!

Jeg er så utroligt glad, fordi det nu er langt mere klart, hvordan jeg skal komme i mål og få trafik og salg til at stige i min forretning.

Det bedste jeg har fået med fra SEO Workshoppen er, at jeg nu har viden og redskaber til at skabe trafik til hjemmesiden gennem content marketing, fordi jeg helt naturligt kan vise min viden og faglighed for min målgruppe.

5 Stjerner , Qigong-instruktør

 Ny viden som kommer min forretning til gavn

Så har jeg været på kursus hos Maj og Lars igen…. Igen fordi jeg er fan, og de to indeholder viden til rigtig mange kursusdage.

Maj har en kæmpe viden om online markedsføring, og Lars ved alt om SEO, så når de to slutter sig sammen, så gælder det om at slå ørene ud og høre efter. Hver gang jeg har været sammen med dem, så får jeg ny viden med hjem, som kommer min egen forretning til gavn, og jeg får ny inspiration til det videre arbejde med egen markedsføring, og SEO optimering af egen hjemmeside.

Og sidst men ikke mindst, så forstår de at få det formidlet, så jeg selv kan gå hjem og arbejde videre. Tak for endnu en god og inspirerende dag.

5 Stjerner 

Jeg er overbevist. Reserver en plads til mig nu ▶︎