7 vigtige ting du skal have styr på, inden du selv starter på søgemaskineoptimering

Måske du kender det her:

Du har en hjemmeside, men den har ikke de placeringer på Google, som du ønsker dig. Du ved, at man kan optimere den, så den bliver synligere i Google, men du ved bare ikke, hvor du skal starte.

Du har måske spurgt efter hjælp i en Facebook-gruppe, LinkedIn-gruppe eller andet iværksætterforum, og har fået 117 råd, hvor den ene halvdel er sort snak og den anden halvdel er råd som modstrider hinanden.

Måske du endda har overvejet at købe søgemaskineoptimering, men har været bange for at købe katten i sækken. Måske har du allerede købt den… Katten i sækken altså.

Jeg kan godt forstå du er i vildrede. Og derfor vil jeg nu give dig det overblik, du står og mangler. Det overblik som gør, at du vælger de rigtige råd frem for de forkerte. Eller så du kan vælge den rigtige SEO leverandør og lade dine konkurrenter få lov at købe katten i sækken.

 

Tirsdag den 16/12-2014 afholdte jeg webinaret (et online foredrag) med titlen: 7 vigtige ting du skal have styr på, inden du selv starter på søgemaskineoptimering.

Efter de 7 vigtige ting, som varede ca. en time, præsenterede jeg kort mit SEO Mentor forløb. Og som afslutning var der en times spøgerunde, hvor deltagerne stillede mig spørgsmål om mit mentorforløb samt om søgemaskineoptimering generelt.

Du kan se webinaret her:

Vil du have at vide næste gang jeg holder webinar, så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Stil et spørgsmål

Din mailadresse holdes hemlig. Required fields are marked *