Fiverr links og linkbuilding pakker

Hej, rigtig fedt med sådan en brevkasse her!

Jeg er webmaster og har en masse mindre hjemmesider. Jeg har forsøgt mig med diverse strategier for at få dem til at ranke hurtigt.
En af dem har været at købe links. Jeg har forsøgt at købe på Fiverr og hos dem her XXXX.

Hvad mener du om den strategi? Er den for kortsigtet?

Indtil videre har det været en stor succes, men jeg frygter at min hjemmeside bliver banned om et halvt til et helt år. (Der er nu gået 3 måneder, og jeg har kun haft positiv effekt fra at købe links)

Mvh Henrik


 

Hej Henrik

1000 tak for dit spørgsmål.

Først og fremmest så er Fiverr links total no-go. Du kan smadre dit website fuldstændig med den strategi. Beeen there, done that.

Omkring det firma du omtaler, så har jeg valgt at X’e firmaet ud. Jeg kender ikke firmaet og har egentlig ikke rigtig lyst til at omtale nogen ved navn, som jeg ikke kender.

Jeg har dog været inde og kigge på deres linkbuilding pakker og har også gennemgået deres hjemmeside sådan generelt. Og der er altså mange faresignaler der springer i øjenene:

  • Man ikke se hvem der står bag. Kontaktinformationerne er anonyme, der er ingen mennesker, ingen adresser, ingen cvr, ingen telefonnumre. Kun en mailadresse.
  • De sælger X links for X kroner om måneden. Det er aldrig et godt signal for det tyder på at den type links de kan tilbyde blot er fra splogs, linkkataloger, og linknetværk. Man kan diskutere hvor whitehat den form for links er. De kan dog fungere i et lille omfang, eventuelt som en start ind til du får fat i markedet og kan skaber bedre links via netværk, leverandørere, samarbejdspartnere, omtaler osv.
  • De angiver værdien i pagerank. Come on. Vi er i 2015.
  • Der er forholdsvis mange links til få penge. Det kunne tyde på automatiserede jobs og igen må jeg slå tvivl ved hvor whitehat deres metode er.

Jeg ville holde mig langt væk fra den type strategier. Gå hellere efter noget mere langsigtet, jeg fristes til at sige bæredygtig linkbuilding.

Nu skriver du godt nok, at du vil ranke hurtigt. Men med mindre du går efter crash-and-burn strategi, så vil jeg anbefale at du skruer forventningerne ned. Du kan ikke bare sætte en ny side online og så forvente topplaceringer inden for få måneder. Hvis du vil ranke hurtigt, så skyd nogle penge efter AdWords, alt i mens du gør dit website stærkere, bedre og mere attraktivt.

 

Fiverr links og linkbuildingpakker

En crash-and-burn strategi betyder, at man bygger små sider hurtigt op, for at skyde en masse spam links mod det for at få bedre placeringer og så høste penge på det indtil Google opdager det. Og når Google opdager det, starter man forfra med et nyt website, hvis ikke man allerede har kørt et nyt i stilling.

Jeg har endnu til gode at se en reel virksomhed, som sælger nogle ordenlige produkter, skulle være ude af stand til at skaffe sig gode links. Eller for den sags skyld et affiliate website, hvor ejeren står 100% for indhold og konceptet, heller ikke kan skaffe links der virker på langt sigt.

Jeg håber det giver mening.

De bedste hilsner
Lars Skjoldby

Stil et spørgsmål

Din mailadresse holdes hemlig. Required fields are marked *